Hrvatska glumica
0

Nataša Janjić haljinom sa neobičnim dekolteom privukla pažnju na sinoćnjem crvenom tepihu

I. B.
Nataša Janjić (Foto: I. Š./Klix.ba)
Nataša Janjić (Foto: I. Š./Klix.ba)
Hrvatska glumica Nataša Janjić prošetala je crvenim tepihom pretposljednje večeri Sarajevo Film Festivala zablistavši tako u haljini sa neobičnim detaljem.

Nataša se pojavila ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu sa ekipom serije "Metropolitanci", a privukla je pažnju svojim modnim odabirom, tačnije haljinom sa neobičnim dekolteom.

Duga haljina u crnoj boji naglasila je ramena glumice, a za oko su posebno zapali prorezi na području grudi sa efektnim detaljima. Nataša je sve upotpunila komadima nakita - naušnicama i narukvicom, te popularnim "mokrim" izgledom kose koji često možemo vidjeti kod slavnih ličnosti.

Dio ekipe hrvatske serije
Dio ekipe hrvatske serije "Metropolitanci" (Foto: I. Š./Klix.ba)

Nataša je prvenstveno prošetala držeći se za ruku sa svojim suprugom Nenadom Medančićem, a na crvenom tepihu pridružio joj se i dio ekipe serije koju u originalnoj postavi čine Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Siniša Popović, Roko Sikavica, Filip Juričić, Barbara Nola, Ljubica Jović.

Prije dolaska na tepih, ekipa serije provela je vrijeme u obilasku Sarajeva, a Nataša koja je aktivna na svojim društvenim mrežama, pokazala je i da su probali neka od naših tradicionalnih jela.

Ekipa je probala neka od tradicionalnih bosanskih jela
Ekipa je probala neka od tradicionalnih bosanskih jela

Janjić je regionalno poznato lice koje smo gledali u naslovima kao što su "Naša mala klinika", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Svi uvjeti za priču", "Prava žena" i drugim.

Ovo nije prvi put da prisustvuje Sarajevo Film Festivalu, a jednom prilikom izjavila je kako vjeruje u odabir selekcije festivala, te cijeni kriterije koji se ovdje postavljaju.

Ona i suprug Nenad roditelji su sina Tonija i kćerke Kaje.