Pogledajte novu kampanju
42

Naomi Campbell, Gisele Bundchen i Adriana Lima ponovo sarađuju s Victoria's Secret

L. R.
Naomi Campbell, Gisele Bundchen i Adriana Lima (Foto: EPA)
Naomi Campbell, Gisele Bundchen i Adriana Lima (Foto: EPA)
Slavni modeli Naomi Campbell, Gisele Bundchen i Adriana Lima zaštitna su lica nove kampanje brenda Victoria’s Secret.

Naime, poznati modni brend je odlučio vratiti neke od svojih najpoznatijih modela na novoj kolekciji "The Icon by Victoria's Secret", a to je podrazumijevalo saradnju s Naomi Campbell, Gisele Bundchen i Adrianom Limom. Također, u novoj kampanju sudjeluje i Candice Swanepoel.

Modeli Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Paloma Elsesser, Sui He i Adut Akech također su dio ove kampanje, koju je radio fotograf Mikael Jansson. Nova kolekcija trenutno je dostupna samo za najvjernije članove brenda, a već u četvrtak bit će dostupna za ostale kupce.

Kolekcija uključuje veličine u rasponu od 32A-44DDD i XS-XXL u neutralnim nijansama kao i zabavnim nijansama poput ružičaste i tamno zelene. Međutim, video kampanje je urađen u crno-bijeloj boji.

Campbell, Bundchen i Lima još jednom su pokazale kako njihova tijela izgledaju i nakon dugogodišnjih pauza od modnih revija. Campell i Bundchen za Victoria's Secret nisu radile od 2005. godine, Lima je ovaj modni brend službeno napustila 2018. godine, ali je nedavno objavila saradnju s ovim brendom gdje je reklamirala novi parfem.