Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 5 godina samo rajfeslus ce bit
Svijet vode satanisti,ovo kao moderno i normalno a kad vide pokrivenu,cednu i moralnu zenu onda nastane halabuka au sta je ovo zaostalo i nazadno.
Molim te asteroidu, NE ZAOBILAZI NAS.
Hahaha.. ovo nisu pantalone.. koji retardi u pm
žene, red je da pratite modu
Imal kakvih gacica na ovaj fazon?
Ovo ce da bude skupo! Porez na budale!!!
Ko je gluplji...autor ovog odjevnog predmeta ili novinar koji nam ovo servira
Hahahahahahahahaha...
Moze li ih snajder skratit...hahaha
Ne samo da pisete o glupostima, nego pisete o glupostima s nekih 7 dana zakasnjenja. i hajd sto covjek mora citati gluposti, nego ih mora citati jos zastarjele..
Za koji k... Sluze ove "pantole"...
Za gledanje ispod pantola
Nevidljive tolenpa hahahahahahha Bravo, genijalno, šišaj ovceeeeeeee
Ja se napravio frajer i kupio poderane farmerice, dosao jednu noc pijan ko letva, nemam pojma ni kako sam ih skinuo, ustao poslije podne kad imam sta videjti, nene sjela i zakrpila sve rupe na njima, kaze mi: "sine dragi jesi stoka, kud ces se pijan kroz bodljikavu zicu provlaciti" .. :/
Odron
Hlace od vrhunskog materijala napravljene od sirovina nema nicega i gdje je ba ono nestalo!! tacno su nadrealisti opet pogodili
Ne vidim je li žuti konac na šavu ili bijeli. Žuti mi se ne sviđa. Ali dobro je ima onu trakicu preko guzice, da je ne napuše.