Magazin 'People'
0
Najbolje odjevene žene u 2008.
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, pravo je \"teško\" biti dobro odjeven kad imaš oko sebe gomilu stilista koji se brinu za tvoj izgled. Za ovaj izbor treba nominirati obične žene, koje rade od 8 do 5, i uz minimalna sredstva i količinu gardarobe opet pokazuju koliko imaju stila i ukusa i kako znaju kombinovati odjeću
FUJJJJJJJJJJ ovo niko na shtrik ne bi smio ovjesat
MA SUPER SU SVE ONE,MA KO SMO MI DA IH KOMENTARIŠEMO U NEGATIVNOM SMISLU............
bas su su svi drama sta s..... a bolje se moja majka oblaci od Katie Holmes
Fergie i Rihanna se ruzno oblace. Sarah Jessica se odlicno nosila u Sex and City medjutim privatno je grozna. Ostale mogu proci. Sienna Miller , Cameron Diaz i Katie Holmes se odlicno nose-sve tri imaju razlicit stil ali ne kontam kako nisu na listi.
stvarno,pola ih je bezveze obuceno.druga polovina je ok.ne moramo biti neki experti,vazno je da sjeda oku ono sto neko obuce.
ma ne znaju oni fatu iz Zepca ;)
Nidje veze , nemoju ni sekunde ukusa .D