Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...drage djevojčice, da vama čika commie neš kaže. ozbiljna, samouvjerena, samosvjesna i psihički zdrava žena ne slijedi, ponavljam, ne slijedi modne trendove. ona slijedi ono što se njoj dopada, i što smatra da je na neki način izraz njenih osobina & karaktera. ona ne dozvoljava, ponavljam, ne dozvoljava da joj modna industrija diktira "outfit" jer voje "ja" nosi u sebi a ne u pišljivom "brendu". i, definitivno se ne kreće u društvu praznoglavih, kreštećih i histeričnih pomodarki prosječnog...
...iq-a cca 50. ima nešto što se zove "selfrespect" & "selfestimate". to je žena, a ne ono što lansiraju udruženi konzorciji kozmetičke, modne i farmaceutske industrije i "poljepšavajućih" hirurških dispiplina.
...inače, sretno s poslom, perspektive su sjajne. vi samo mudro koristite svoj dio prostora na globalnom tržištu. a i to treba znat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ja glupa i zaljubljena 95,zao mi bilo Himzu samog ostavit,a tetka me zvala 100 put..
E da si... bolje bi prosla svakako, ne bi se tako olinjala. ;-) Trebala si i Himzu povesti i prosvercovati, pa ja. :-)
nudim brak,nije bitnoj kojo od njih dvije
dobra ckapi
cega 2 miliona, pise 111.000 na linku
Ove omladinke su i lijepe i simpatične i imaju stila. I sto sada one to ne bi unovčile ako se može? Ne možemo mi to u Bosni svaritי......
Koliko god bih voljela reći 'Svaka čast' na uspjehu, prosto ne mogu. Niti je uspjeh, niti je za 'Svaka čast'. Žao mi je ,samo, što prazan prostor ovog teksta nije iskorišten za priču o nekome ko doista radi nešto značajno i predstavlja ovaj cirkus od države u najljepšem mogućem svjetlu.
steta sto se cijeli svijet vrti oko neceg umjetnog i bezvrijednog ... u svakom slucaju, svaka cast, djevojke, i mnogo uspjeha u radu!
Oci su joj more jadransko a kose su joj klasi panonsko, dusa joj je slovenska Lijepa je jugoslovenke!!!!
hahahahaahahah :-)
Ta vaša P. H. da može kako kupila bi sebi drugi život, to je sve što imam da kažem o toj 'famoznoj' ličnosti. ps. Sva sreća pa je jedan.
ja mislio jessica alba na prvi pogled
www.neprdibogati.ba
Nasi ljudi nisu navikli da pozele srecu, vec da te spuste i omalovaze do zadnjih granica. Obrazovane, lijepe, mlade i hrabre...zasto je tesko pozeliti im uspjeh i napredak u radu. Sve neki bjedni i malodusni komentari koji ocito oslikavaju licnost osobe koja ih pise. Uz duzno postovanje malobrojnih koji razmisljaju svojom glavom i ne vode se za ovnom predvodnikom.
Pokusavam da racionalno sagledam, sve je to ok i razumljivo ali izmedju njih i 95% nas stoji nepremostiva prepreka zbog koje mi necemo nikad postati ono sto bi u teoriji mogli a to je, startni kapital tj, predodredjenost za uspjeh.
@Bruce Halter ... Slazem se da za bilo kakav posao treba imati pocetni kapital. Ipak, ne mora sve da se gleda sa strane poredjenja da bi se ostavljali neprimjereni komentari. Treba gledati i snalazljivost, pa i hrabrost ako hoces. Treba otici u drugu drzavu, bakcati se sa bankama i na kraju sve to rizikovati. Nikom nije uspijeh zagarantovan, znaci kockas se a pare moras vracati. Ti vjerovatno zivis u BiH.
Nisam znao da se 2 miliona pise 3.875
Elita nasa.bogati znali iko jeli ronaldo ozenio onu trkacicu iz Banjaluke?sto joj je lajkao profil?
Klixovci, ja se zaljubio!
E bas lijepo, svaka cast majstore:)