Nasi ljudi nisu navikli da pozele srecu, vec da te spuste i omalovaze do zadnjih granica. Obrazovane, lijepe, mlade i hrabre...zasto je tesko pozeliti im uspjeh i napredak u radu. Sve neki bjedni i malodusni komentari koji ocito oslikavaju licnost osobe koja ih pise. Uz duzno postovanje malobrojnih koji razmisljaju svojom glavom i ne vode se za ovnom predvodnikom.
Pokusavam da racionalno sagledam, sve je to ok i razumljivo ali izmedju njih i 95% nas stoji nepremostiva prepreka zbog koje mi necemo nikad postati ono sto bi u teoriji mogli a to je, startni kapital tj, predodredjenost za uspjeh.
@Bruce Halter ... Slazem se da za bilo kakav posao treba imati pocetni kapital. Ipak, ne mora sve da se gleda sa strane poredjenja da bi se ostavljali neprimjereni komentari. Treba gledati i snalazljivost, pa i hrabrost ako hoces. Treba otici u drugu drzavu, bakcati se sa bankama i na kraju sve to rizikovati. Nikom nije uspijeh zagarantovan, znaci kockas se a pare moras vracati. Ti vjerovatno zivis u BiH.
Prikaži sve komentare (165)