Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao ivana kako si dobra u toj bjeloj suknji pozdravlja te alen iz svetske usput pozdravi nanu
stvarno
Ovo nije pidama, ovo je haljina ako niste znali neka sad znate papci.Ovo nije nikakva zegalica vec manekenka koja nosi model ove kreatorke i znam je ja!
zna li iko ovu žegalicu u bijelom¸?
tihi tihi tihi
vidim ja svi me nesto cudno gledaju
zahvaljujem na informaciji
To jeste vrsta intimnog rublja ali nije pidzama vec baby-doll
Najbitnije je da se MI VOLIMO i zajebemo sve one koji nas razjebase s ratom i jos gore post-ratnom podjelom.
U Bosni i Hercegovini nema Hrvata ili Srba. Imaju samo Bosansko-hercegovacki KATOLICI i PRAVOSLAVCI. VI nemate nikakve slicnosti sa Hrvatskom ili Srbijom. (Hercegovina ima slicnosti sa Dalmacijom vise nego sa Zagrebom) Jedino sto vas veze je vjera.....a to nigdje nije bila osnova za jednu nacionalnost! Ako hoces biti Hrvat idi u Hrvatsku. Ako hoces biti Srbin,. idi tamo. Koji ces kurac u mojoj drzavi ? Budi Bosanskohercegovac........ ili voznja odavde!
Meni se digo... gledajuci ovu malu u bjelom.
Zar se u Bosni to pocinje uvazavati tolerancija i jel to u Bosni zazivio duh kod Hrvata i Srba da je ovo Bosna i Hercegovina. Ako jeste, super...mozda i ima nade za ovu zemlju. Tony, svaka cast.
Inače, dvorana se zove Hrvatski dom HSK! Mislim, nije mi baš bitno ali se to "hrvatski" stalno izostavlja pa mi se čini da nekomu jeste! A što se tiče revije, super da Aida dolazi u Mostar! Mislim da je napokon vrijeme da domaće snage pokažu što znaju! I da se udruže i svijetu pokažemo zube! Evo slušam Edu Maajku i mislim kako je odlično da jedan Brčak (treba li reći i Bošnjak) može u Zagrebu praviti takvu karijeru i super stvari poput "No sikiriki"! Novi singl, za one koji ne znaju! :-) Ali, naravno prije da se naučimo međusobnom uvažavanju! :-) Puno pozdrava iz Mostara!
cestitke, kreacije su divne, bila sam na jednoj reviji
uhuhhuh..krasne li pidjame