Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet fuuj
ova ima 300 kila a pravo je zgodna,kako se sexa 170kila,dvojica vuku treci vodi muku
hahahah vlaska posla.... nemojte se ljutiti... istina vredja...
Za ovu bolje ili istrazivanje Vise volim biti nervozna sto nisam \"zaklala\" koljenicu i po tepsije baklave nego ko medvjed hodati u debljini nema nista lijepo isto kao ni u anoreksiji Ali ako vec biram, biram da imam normalnu tezinu i da mi sve super stoji, da se ne znojim ko svinja da ne othukujem kad preskocim tri stepenika nego biti bolesnik kao sto su ove debele zene!
@ISTRAŽIVANJA Ovo na slici nije majka priroda nego odvratno prežderavanje koje dovodi do raznih vrsta bolesti ( viskog holesterola, šećerne bolesti, bolesti srca i krvnih žila...). Fuj tako je mlada a izgleda poput svinje, mislim doduše da se svinje više kreću! Gluposti koje navodiš o \"najnovijim istraživanjima\" nemaju veze sa zdravom pameću, a kamoli sa trudnoćom i veličinom tj. kilažom beba. Ovakve žene (čak i one sa samo 20 kg viška) mahom se ne mogu poroditi prirodnim putem, nego carskim rezom, a tijekom same trudnoće da ne govorim o problemima koje sam naveo na samom početku gdje se rizik povećava barem 10 puta! Očito nisi nikada vidjela/o novorođenče pretile mame, ono je obično ispod normalne kilaže. Za dobro rađanje bitna je širina bokova, kao i godine majke! U trudnoći se normalne majke ne smiju udebljati više od 12-14 kg što ovisi od visine!
Debela ženko koji ti je?
PROCITAJ TE NAJNOVIJA ISTRAZIVANJA,PA CE VAM RECI DA DEBLJINA ZA ZENE KOJA NIJE PREKO GRANICE I NIJE OPASNA I DA JE KORISNA JER ZENSKO TJELO JE GRADJENO DA BUDE ZA VISE DUSA KOJE GE GA KORISTITI I GDJE CE SE NOVA BICA RADJATI,PA SVE ZENKE SU OK KOJE MOGU IZNIJETI I RADJATI VISE.TO JE ZAKON PRIRODE,MRSAVA ZENKA SE LAKO IZCRPI,MLADUNCAD JE LAKO ISCRPE.PRIRODA JE MISLILA NA SVE,ZAR NE.
Kad je srčani opali biće ona debela i sretna!
YLMAZ zvuci turski, pa pogledaj kakve su turkinje sto hodaju (citaj vuku se) po EU - KOCKASTA strasila!
Jesi li ti buca?
Ovo je bolest. Narkomanija.
GLEDAJTE VLASKA KOBILA....... SVE JE TO KRME SVINJA PRASAD ITD LIJEPA SLIKA
BOLJE DA LJULJA NEGO DA ZULJA,A PUNIJE ZENE NISU NERVOZNE KAO OVE MRSAVE STO HODAJU GLADNE ZBOG DIETA,PA BRZO PSIHICKI OBOLE TOTALNO I NA KRAJU OKRENU SE DROGI,ALKOHOLU,ILI DOBIJU BESPLATAN STAN NA PSIHIJATRIJI.
mogla bi se i moja hanuma prijavit