Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je baš prelijepa... To što pominju nos je nigdje veze! Njenom licu lijepo pristaje... Koji ogorčeni Š.U.P.C.I.
istina da je mexikanka bila bolja riba sto jest jest!!! samo ova je dala kome treba zato je i pobjedila...
neka joj je kriv nos, da joj ne smeta dok ga \"duva\" :)
Binersi samo kenjaju.....
Kako bi tek nasu komentarisali... ?!
JOJ HAMO VID\' JOJ GLAVE... :)) --Na pomolu je nova svjetska kriza-- Nastavljaju se tenzije izmedju Mexica i Gibraltara. Po tvrdnji poznatog meksickog plasticnog hirurga Don Manuela Moralesa da Silva, missica svijeta ima nos koji moze posluziti kao pista za komarce i nekoncentricne i neizbalansirane grudi... Povodom ovih ispada zirija Meksiko je najavio obaracanje svog predstavnika na zbog ovog dogadjaja specijalno sazvanoj sjednici Ujedinjenih Naroda u New Yorku.
Brat bratu al joj je kriv nos....
A zna li pitu razvit. Ako ne zna dzaba joj ljepota, ljubav ulazi na usta.
Ma dobra za p*o*k*a*r*a*t ponekad !!!
Trebala im je naša Hana doci pa da tek onda vide sta je sklad, zuba, crta lica, desni, kukova.... :PPPPPPPPP nigdje veze.... aBd hanci na koridi ces ti nama da budes prva...Miss kobila!!!
hahaha