Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja redovno pusim kroz onaj prozorcic na burki.
samo kad procitam ova dva zadnja komentara muka mi bude...koji uzas yebote.Pa koljaci i fasisti su posvuda..medju nama..nikovani..Strava!
Kako bre mogu ter oriste da biraju nije mi jasno a hriscanstvo se budi na nasu srecu mi stojimo na braniku hriscanstva i ratovacemo sa nasim susjedima ako treba do zadnjeg Srbina da bi zastitili hriscanstvo i Evropu.
baljijo glupa, zasto su onda izabrali muslimanku za misicu? Steta je na vas metke trosit, treba vas nozem, pa ko u srebrenici, dok se ne istupi..onda zamjenit novim
http://www.popcrunch.com/miss-usa-stripper-photo-scandal/
hahah prodala bi se za marku :)
Nikad necu moci shvatiti ova takmicenja za ljepotu.
Ha moralo se nesto nac...iskopat iz misije rupe...dje ce arabija predstavljat USA
@Edita: potpisujem. Čovjeku se ovdje ogadi komentirati kad vidi sve ove neandertalce. A redakcija ovog portala bi trebala krivično odgovarati jer su ustupili prostor za širenje mržnje i to potpuno ravnodušno posmatraju i toleriraju.
pojo\' bi joj go.vno ko\' sarmu :)))!
Koliko samo retarda posjećuje ovaj portal i komentariše. Idioti koji svoju ogromnu frustraciju mogu ispoljiti samo preko tastature! U svakoj državi postoje svađe na forumima, portalima... Ovdje se i na članku o povrću JEDINO I KONSTANTNO raspravlja o vjeri i nacionalnosti... Stvarno DNO DNA!
(: gotovoooo nema vise bajki i basni i i misica sa krilima na ledima roditelji vi koji imate kcerke nemojte biti u zabludi i misliti da su vam kcerkice nevinasca....prosal su vremena pepeljuga i snjeguljica od japana do amerike. I publika isto mora da zna i ziri isto i da promjeni pravila da je najseksipilnija djevojak i najpozeljnija misica jos ako zna svoje sposobnosti i ne prikriva ih kao sto je slucaj kod ove auuu, za kraljicu a ne misicu :)
Išla u katoličku školu u New Yorku.Isto ko ovi Bošnjaci što idu u KŠC.
hahahaha sta ovdje ljudi postavljaju komentare da se proslave??? O Boze
a djeticu, i ti si se bogumi proslavio svojim postom sto se tice pameti :D