Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno zena i po ova Mirela
Gdje je zena Zeljke Cvijanovic
Kad vidim ove dame ,Krišto izgleda ko babaroga
. a tek Cvijanovićka u onoj seljačkoj suknjetini .
nek ti je prije njih bila dama hahahah. dobro si zagorio moram ti priznat. i krišto a i ova susjedova su žene u godinama, ova denisova je haj dosta mlađa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ništa kontra Kolinde!!!
Ma lafice i po !
Al još ćete se vi njih nagledat kad vam ostane samo trokut Sa-Ze-Tz,sad zavisi koga ćete birati za jednog jedinog člana građanske vam države🤔🤔🤔Komšića,Bećirovića ili nekog trećeg,pa se onda međusobno preglasavajte😂😂😂😂😂🙈🙈
Aj ti malo traktor pregledaj !
Gdje si Sabina Hrvatice👏👏Vidim vrijeđa se Krišto i Cvijanovićka,al je ona vaša Bisera bila top..al doslovno TOP😂😂🙈🙈
Slika 1, de nagovori ovog svog da idemo u Francusku, što ima jeftinih torbica moja ženo, de ba dok je lijepa vremena,znaš li ti skijati,jok ba,ma nejse,možemo otići da se slikamo, šta nas briga,ovi neka pričaju o državi,koga briga.
Pravoslavni bosanci porefenajte se za miletovog logopeda brrrrrmmmmmdddddhhhhhh
Jedno je sigurno a to je da je vucic albanac
JajaDoKaldrme u ekstazi.
Sta ce , ljudi primjer jedne drzave i u fizickom smislu..Gmaz Dodik sa onom svojom suknjetinom do pola Cvijanovickom bi bili ostecenje ove slike od milion $ , ha ja ..🙂
dobre...
Prve dame :)
Fine samo da su još marame stavile ko erdoganova gospoja
Ovo su bosanke naše lijepe a ne onaj psihopata i prevarant s albanske granice
divne😍😍, kad ce Mile svog vola pokazat
hahahahhahah
kako denis osvoji ovu zenu?
A šta fali Denisu?
Para ne fali