Iako je prezgodna
0

FOTO / Michaela Kocianová nosićem osvojila Guya Ritchieja

Sarajevo-x.com
Slovački supermodel Michaela Kocianová je šećući se modnom pistom u bijelom grudnjaku i halterima pokazala čime je očarala Guya Ritchieja.
Ali, dok njena zgodna figura s lijepo naglašenim oblinama može promaći malo kojem muškom oku, lijepa 21-godišnjakinja tvrdi da je srce bivšeg Madonninog muža osvojila zahvaljujući svom - nosiću.

Par, koji je prije nekoliko dana viđen u jednom pubu u Londonu, upoznao se na snimanju reklame za parfem Christian Dior u Parizu. Ritchie je režirao reklamu, a lijepa Slovakinja se u njoj pojavila zajedno sa Judeom Lawom.

"Guy se zaljubio u mene zbog mog nosa. Rekao mi je da je ljepota dosadna i da voli moj nos. Bio je jako ljubazan prema meni", rekla je Michaela, piše Daily Mail.

Ritchie je, također, odstupio od scenarija kako bi lijepa Slovakinja što duže bila zastupljena u reklami.

"Rekao mi je da vjeruje u mene i dodao kako super izgledam", sretna je Michaela koja se počela baviti modelingom u dobi od 15 godina.

Ritchie, koji je, uzgred, stariji 20 godina, toliko je bio opčinjen njom da joj je čak savjetovao da razmisli o glumačkoj karijeri.

Ipak, čini se kako mu to što je toliko stariji uopšte ne predstavlja problem, baš kao što ni njegovoj bivšoj partnerki Madonni nije smetalo da počne izlaziti s 28 godina mlađim modelom Jesusom Luzom.