Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim McQueen-a...
sexiiiiiiiii
Cisti genije McQueen, dosta je vala onog J.Galiano,samo on ima ideje,samo on ima 100-tine metara stofa,samo on...
Ijao moronskih kreacija.
Transformers, transform LoL
Joj šta je ovo ? HOROR!!!! Ovo je neka žešća zahebancija.
Ne znam, meni je ovo strasno :( Jeste umjetnost, ali nosi nekakvu tamnu poruku, prica nekakvu horor pricu. Za nadolazecu sezonu proljece/ljeto vise volim svijetle boje, zanimljive kreacije, veselo, radosno s laganom sminkom, cvijetnim sesirima umjesto felge :)
Ako su vam ovo najbizarnije modne kreacije IKAD, onda vi nista niste vidjeli... McQueen ni ne zeli stvarati kreacije za svaki dan tipa H&M i sl. nego pretociti svoje vizije u prava umjetnicka djela. Jedino sto je meni bizarno na reviji bilo je sminka i klovnovska usta.
Meni ovi modeli lice na one spodobe iz filma;\"Gospodar pakla\"!
najnepismeniji lekotr IKAD :)
ove kreacije su odlicne!
Lekotre kompjutere, kakva ti je bolan revija?
Sta ima LEKOTR :P
Šta na bosanskom uopšte znači \"najbizarnija revija IKAD\"??? Zar se uopće, ZDRAVE PAMETI, može reći, \"On je najjači čovjek IKAD\", \"Ona je najprivlačnija žena IKAD?\" To je kad neko (misli da) pomalo zna engleski, a ne zna svoj jezik. Zaposlite lektora.