Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kul...i onda se pojavi avlijski mačak žućo i ...
commi commi commi jes' to ti? xD
Lagerfeld je bolesnik.
Mini Dzepni parfemi 10ml na veliko Pogodni za dzep ili torbicu, mozete ih koristiti i kao tester parfeme, dugotrajni i postojani. http://ellacosmetic.weebly.com/contact.html http://***/artikal/10878751/toceni-parfemi-ella-cosmetics/
taj covjek, ta disciplina, taj mozak, ta karijera...
ludog svijeta!
Umije li da mjauče ???
"Američki mediji javljaju da će reklamirati lakove za nokte u stilu kandži". Opa bato, stize novi trend. Zene sa kandzama. Ispunice se zelja svim muskarcima koji su tajno mastali da pojebu leoparda. By the way, slicica uz ovu vijest je uznemirujuca. Dobro bi doslo upozorenje za one sa slabijim stomakom.
ma ode ovo sve u p.m.
Dok gladna djeca umiru po trećem svijetu, bogata gamad radi šta hoće. Aplauz i za medije koji pridodaju važnost 'vakim vijestima, dakle aplauz i za VAS!
Nahrani ih.
Kad god mogu uradim to, ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece ova maca blizu Spahica!
Dzekan-Ta ce macka,pored Amre?!