Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je na sta ce sve zena pristati!!! Nositi stiklu od 15cm je totalno ludilo.. Zasto nositi ovakvo nesto?? Da bi nas muskarci primjetili?? Da se osjecamo \"sexy\" dok koracamo ulicom sa grcevima i bolovima u nogama i molimo Boga da sto prije dodjemo kuci da ih u miru i rahatluku skinemo i obucemo ravne papuce.. I tako, dok noseci te stikle prolaze godine, prolaze dvadesete, pa tridesete.. i dok gledate svoje vrsnjakinje koje vec imaju odraslu djecu i uredjen zivot, sigurnost i muza pored sebe..jedino mozete da kazete, i da u tome trazite svoje opravdanje, da ste jos uvijek same zato sto niste pronasle normalnog muskarca.. a, kako biste ga i nasli kad nisu svi muskarci preko 2m da vam u tim vrtoglavim stiklama parirati..Ne znam, ali moje misljenje je da treba BITI SVOJ a ne ono sto ti drugi ljudi namecu..ovo je cista propaganda i zabluda za sve zene.. PRAVI MUSKARAC vas voli zbog vase licnosti a ne zbog modnih gluposti
@F, to sto govoris da muskobanjaste djevojke nose ravnu obucu, to su samo predrasude. Svatko nosi ono u cemu se osjeca udobno i sto mu odgovara. Ja recimo ne volim stikle i rijetko kad ih nosim, prvenstveno sto sam dovoljno visoka i bez njih (182 cm je moja visina) i opet sam primijecena i osjecam se i zavodljivo i u balerinkama ili ravnim sandalama, a ne trpim bolove u nogama i ne krivim kraljeznicu.
Nisu ni štikle za svakoga. I ne mora značiti ako žena nosi štikle, da to radi da bi se dopala muškarcima. Neke stvari treba raditi i za svoju dušu, ako je to nekome hodati u štiklama, ne vidim gdje je problem. A danas je veoma teško naći normalnog muškarca, pogoto emancipovanim ženama koje znaju šta hoće u životu. Da ne spominjem da se muškarci takvih žena plaše, boje se da bi bilo problema u dokazivanju njihove \"muškosti\". Bolje biti sama nego sa svakim.
nista gluplje odavno nnisam cula
slazem se, ove prce definitivno dobiju samopouzdanje kad se dignu 10-tak cm
1.75 :)
Napomeni i ti da si visoka metar i penbritin.
Doduše, sigurna sam da bi i najkvalitetnije štikle postale neudobne nakon 5-6 sati gracioznog i ženstvenog uvijanja po Bazenima i sličnim mjestima..
Djevojke drage, kao prvo, ne znam o kakvim vi to štiklama raspravljate i odakle vam idejla da su sve toliko neudobne i po stopala fatalne. Vjerovatno se radi o tim sa Sirana.. Postoje i one koje nisu ni najmanje neudobne ako se u njima ode do i od automobila ili eventualno malo prošeta uzim centrom grada. Ne znam zašto ne napomenete da vas dok se spustite iz svojih sela do grada stopala svakako bole i ne liče ni na šta i ako hodate u najudobnijim tenama. Prema tome, vaš problem nisu štikle :)
Da, nema ništa gracioznije, elegantnije, seksepilnije, ženstvenije od iskrivljenih i bagavih prstiju, žuljeva i kurjih očiju koji nastaju nakon svakodnevnog nošenja štikli. Zagarantovano da ćeš hodati sama... u \"dobrim cipelama\" ti ostaje kao jedina opcija, jer kad ih skineš izgledaš kao Hobbit ;)
ja sam jednoj svr.sio u usta
Štikla = elegancija, gracioznost, ženstvenost, senzualnost, sexipil Djevojke koje ne posjeduju navedene osobine ni ne treba da nose štikle jer to ne znaju. Odabrati prave cipele i nositi ih na pravi način je umjeće. Žena koja ga je stekla i sebe pronašla 10-12cm iznad zemlje, ne može riječima opisati moć koju joj daje štikla, porast samopouzdanja, sigurnost koraka. Možda je malo pretjerano spominjati orgazam, ali hodanje na štiklama porediti sa predigrom definitivno nije :) I na kraju, vjerujte, muškarci baš i ne igraju toliko bitnu ulogu u odnosu žena-cipele.. \"Ako već kroz život hodam sama, neka to bude u dobrim cipelama\" :)
jos je bolje to reci ovako: \"Super mi je da teoriju o ženskom libidu i orgazmu razlaže jedan obucar\"
Super mi je da teoriju o ženskom libidu i orgazmu razlaže jedan obični pe.d.er :D
Normalna ti bi ih volila obuči nego se hljeba najesti.Al guzovi pretežu ko da gledam...... to ti pucaj šatrologiju nekom drugom .
@normalna. bravo na komentaru. Tuzno je sto vecina cura danas ne razmislja kao ti. Danas cu cure pune komplexa, visokiih misljenja itd itd... visokih stikli :P
osobi koja nosi štikle dužine kao na slici treba benificirani radni staž.najsmješnije je vidjet curu sa ćevap dugim nogama koje se natakare na ovakve štikle i misle da su sexy.....umjerena štikla da,ali previsoka,fuj....kontra efekat!