Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosjecna velicina 44 sigurno ne bi trebala biti podrzana. Umjesto da motivirate ljude da smrsave na jednu zdravu "velicinu", izbacite reklame za fast food, promovirate zdraviju ishranu, vi ste upakovali debljinu kao nesto pozeljno. Sve za novac. Ovdje vise ne pricamo o kojoj kg viska. Najmanje je tu stvar fizickog izgleda, vec zdravlja. Podrzavati ovo, isto je kao podrzavati i anoreksiju u modnom svijetu 😑.
bolje da ljulja nego da zulja...
evo ova npr u bijelom meni taman, ne valja ni ono zgoljavo, jesu lijepe sve al isto krapme fuj ahhh...dobra u tijelu losa u faci, dobra u faci losa u tijelu, story of my life
U naslovu ljudi sve deblji a na slikama debele manekenke ...de budi pametan .....
Bolje da ljulja nego da zulja kazu ljepotani koje osim debelih ne mogu nijednu drugu imati a kamli u krevet voditi. Nije i nikad nece biti bolje da ljulja zao mi je!!!
mozete misliti da sam lud ali meni se vise svidja ova revija nego ona sa anoreksicnim damama
@KSAhunter ... zanimljivo cuti od jednog muskarca. i meni su super! :)
a kada ce normal size doci na red???? ili je ispod zero size ili je plus size.......
ove su za mene normal size :)
@KSAhunter mogu misliti kako izgledas kad to je ovo normal. Idi u teretanu krme debelo
PRIKAŽI ODGOVORE (52)