Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JARANICE TI MORAŠ NADIJETU JER TISE NEVIDE SVA REBRA JARANICE
JARANE NAJMANJE CENERA MORA SMRSAT DA BUDE OFINGER ZA MODNU PISTU
JARANE NEMERE OVO PODNJET NIJEDNU ZESCU
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Curo draga, moj ti je savjet yebi ti njima majku agencijsku, prihvati se kašike ( pošto si Šveđanka ne mora nužno bit zlatna ) i budi sretna i zadovoljna radeći svoj posao prodavačice .......
Jedi plavka, pusti se mode
Žalosno je šta moderni svijet radi s ljudima. Ovaj skelet ne jede, a pumpa usne. i onda je opet niko neće, nije dovoljno skelet? Koža je viška?
Vi nemate sta pametnije da pisete nego ste nasli ovu svetsku droljicu koja je omrsavila jedno 15 kila i sad misli da moze biti model.
prošla krozase...
Naslov napravljen da dobije 200 komentara.
ONA BISE SAMNOM POPRAVILA BAREM TRIEST KILA. JOVANOVA RAKIJA I JANJETINA ČINI ČUDA
Dodji ti kod mene, ostalo pite od rucka, pa se najedi
ma maarss kurvooo, idi u pornice ako hoces lake pare
I nasi su isti takvi,meni je gudelj rekao da sam debela,a ja taman,kontam da mu kazem "sta ti je bola "mozda mi i fali čak koja kg!!!da sam mrsavija ne bi licila ni na sta. Zato sam ga pozz fino.
Draga moja nije kilaza problem, prije bi rekla da su usne problem. Sve i jedna ozbiljna modna agencija trazi prirodnu ljepotu, bez silikona. Na kastinge se zato ide bez sminke i sa prirodnim izgledom. Jadan pokusaj probijanja u javnost nakon propalog pokusaja u karijeri.
Da, obaveza. Dodji na kasting full nasminkan, prvo sto ce biti skidanje sminke. Btw. i kosa ti mora izgledati koliko je moguce prirodno. Cura nema prevelike mjere, imas i krupnijih catwalk manekenki. Silikoni su tja nesto sto nikako dobro ne prolazi. Nisu isto modeli za sexy fotkice i catwalk manekenke.
Usta ko papuce, nikad necu skontat sto rade to sebi fuuj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Donald Trump for president! America is for Americans! https://www.youtube.com/watch?v=6fZZqDJXOVg
taj bmi je glupost, moj je 16.5, mislim da je ispod 16 zabrinjavajuće, cura je mršava, ali nije to neka velika pothranjenost!
Pitaj burbabe on kaze svaka treba biti 16 😂
gadi mi se njeno salo
Ima krive noge i kad kazu da visoke djevojke automatski imaju dobre noge. Imaju racku
A sta je tebi pendavo ? Ako nije visoka onda je pendava ? Jarane meni je ljepse vidjeti dobre noge nego guzu i sise. A dobre noge moze imati i ona koja je 1.60. Samo je meni za zensko idealna visina 1.65 - 1.75 ;)
Primjete se nepravilnosti i kod onih nizih od 1.72 cm vjeruj mi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)