13 godina s vama
133

Lindex BiH: Pogledajte novu kolekciju i iskoristite popust na grudnjake do 28. maja

Lindex u Bosni i Hercegovini već punih trinaest godina spaja ljepotu žena i djece sa svojim odjevnim kombinacijama. Odijevanje je tako zabavna stvar, a Lindex vam u ovoj sezoni donosi kolekciju i komade koji bi mogli biti vaši novi zauvijek-favoriti.

Dodajte dašak opuštene vibre svojim proljetnim kombinacijama za onaj uvijek-tako-cool izgled. Razmislite o elegantnim kombinacijama, hrabrim bojama ili pripijenoj haljini koja će raditi prekovremeno u vašem pametnom ormaru.

Kada temperatura poraste, budite spremni da ponovo okrenete lice prema suncu i dođete u dodir sa svojim ljetnim ja.

Sve što će vam trebati su ležerni i lagani komadi koji vas vode od zore do sumraka. S nekoliko lanenih komada u svom ormaru, spremni ste za ljetnu sezonu koja dolazi. Zamislite odvažne plave ili narandžaste boje zajedno s ugodnim cvjetnim motivima i ljetnim prugama, ljeto je iza ugla.

Za dame koje razmišljaju o novom grudnjaku Lindex je pravi izbor. Još od 1954. godine Lindex pruža podršku ženama u odabiru grudnjaka.

Dobar grudnjak ima osobine da se nalazi na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Od tinejdžerskih do zrelih godina, kroz prvo zaljubljivanje do najluđih izlazaka, od trudnoće do beskonačnih noći sa bebom, od menopauze do ponovnog pronalaska sebe, od napuštanja posla zauvijek do pomaganja unuci da pronađe svoj prvi grudnjak - uvijek je prisutna nevidljiva podrška.

Lindex je za sve online narudžbe pripremio 20% popusta na grudnjake do 28. maja 2023. Popust vrijedi i u svim Lindex poslovnicama za članove More kluba.

Ponudu pogledajte na www.lindex.ba.