Bivša Miss Hrvatske
40

Lejla Filipović priznala: Nikad nisam morala ići na dijetu, a botoks ne koristim

N. C.
Lejla Filipović
Lejla Filipović
Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca Tarika Filipovića, priznala je da ne koristi botoks kao i da nikada nije bila na dijeti.

Filipović je u intervju za Gloriju govorila o svojim počecima, ali i ljepoti i beauty savjetima.

"Ljudi na moj Instagram profil dolaze po inspiraciju, modnu ideju ili beauty savjet, a na prste jedne ruke mogu nabrojati negativne komentare. Žene me često u inboxu zapitkuju čime nje­­gujem lice te jesam li krenula s botoksom", otkriva Lejla, dodajući kako botoks ne koristi. "Ne zato što imam nešto protiv nego ne vidim potrebu kad se pogledam u ogledalo", kaže.

Njeni najbolji beauty saveznici su hemijski piling, mikrodermoabrazija i mezoterapija.

"Zanima ih i moja jutarnja i večernja beauty rutina koja je vrlo jednostavna - čišćenje lica i njega Filorginim proizvodima jer su se pokazali najprikladnijima za moju kožu", otkriva Lejla, dodajući kako voli i preparativnu i dekorativnu kozmetiku, a proizvod bez kojeg ne izlazi je korektor jer još od djevojačkih dana ima podočnjake. Ali, srećom, i istu, dobru liniju.

Bivša Miss Hrvatske ističe da zbog odličnog metabolizma nikada nije morala paziti na ishranu.

"Imam odličan metabolizam pa nikad nisam morala paziti koliko jedem niti ići na dijetu. Priroda Tarikova posla je takva da često kasno jede nakon predstava pa i mene ponekad povuče, ali, srećom, bez vidljivih posljedica", otkriva.