Macaulay Culkin
134

Legendarni Kevin iz filma "Sam u kući" okušao se u ulozi manekena na Guccijevoj reviji

N. O.
Macaulay Culkin (Foto: Twitter)
Macaulay Culkin (Foto: Twitter)
Iako Macaulay Culkin, legendarni Kevin iz filma "Sam u kući", najčešće izbjegava svjetla reflektora, jučer se pojavio kao model na reviji brenda Gucci, koja se održala na holivudskoj Stazi slavnih.

Na modnoj pisti pridružile su mu se brojne zvijezde koje su također za ovu priliku postale modeli, poput glumaca Jareda Leta i Jodie Turner-Smith, a Culkin je izgledao opušteno dok je nosio živopisnu odjeću na reviji "Gucci Love Parade".

Koračajući preko poznatih holivudskih zvijezda s rukama u džepovima, Culkin je za reviju obukao bež pantalone širokih nogavica, havajsku košulju i bomber jaknu s cvjetnim uzorkom. Njegova odjeća bila je obogaćena sunčanim naočalama, kaišem s Gucci logom i klompama s kopčama.

Eklektičnom revijom dominirali su svijetli printovi iz 70-ih, oštro krojena muška odjeća i statement haljine prekrivene odvažnim perjem i volanima.

Jared Leto (Foto: Twitter)
Jared Leto (Foto: Twitter)

Jared Leto, koji ima dugogodišnju vezu s italijanskom modnom kućom, nosio je sivi sako na duplo kopčanje bez košulje, bijele pantalone s pertlama, čizme na petu i retro naočale.

Odjeća glumice Jodie Turner-Smith bila je među najupečatljivijima večeri. Pojavivši se "kao rajska ptica", nosila je oversize haljinu prekrivenu narandžastim i kestenjastim perjem. Kragna od zelenog perja pružala je kontrast uz velike tirkizne naočale, imala je crne rukavice od lateksa i mini zlatnu torbicu.

Jodie Turner-Smith (Foto: Twitter)
Jodie Turner-Smith (Foto: Twitter)

Pjevač St. Vincent, rediteljica Miranda Juli i glumci Zelda Adams i Kodi Smit-McPhee bili su među ostalim poznatim ličnostima koje su se pojavile na pisti.

Među prisutnima u publici bile su i Serena Williams, Billie Eilish, Lizzo, Miley Cyrus i Gwyneth Paltrow, koja je nosila ažuriranu verziju svog čuvenog Gucci odijela od crvenog somota.