Naučnici upozoravaju
0
"Kvarcanje" uništava kožu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravnoo da ovo nije istina, kakve banalne gluposti pisuu... Nemaju materijala za pisati neke normalne teme, pa pisu gluposti.
Jel ova desno friško pečena i zato manje osijedila? K-o fol računar zna kako će ko izgledati, možda će poginuti iza ugla mlada. Mislim da je OK umjereno... koliko puta izgorimo na suncu napolju a svejedno je štetno, solarij možeš dozirati, to ti je skoro pa jedina prednost.
Sigurno taj dermatolog drzi 2-3 solarija pa preporucuje, idii bona, dobre je umjereno, al\' ja cu naplatiti hadzijski ;-)
Namazi se alaimovim kapima prije odlaska u solarijum i bi\'ce sve uredu.
Ovo sa solarijima je postalo krajnje zbunjujuće. Jedni kažu dobro je u umjerenim količinama, a drugi govore ni po koju cijenu. Čula sam od nekih prijateljica da im je čak i dermatolog preporučio povremeni odlazak u solarij. A šta se uopšte smatra umjerenim?