Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bog je stvorio ženu da bude lijepa...a onda je, iz inata, stvorio "modnog dizajnera" da je unakazi...
Neuspjeli pokušaj kopiranja visoke mode.
I ove takozvane manekenke , sto ovi takozvani menadzeri bare u Vatri za kolac i kada im dadnu malo koke uobraze se kao da su vola uhvatile za muda ...Joj im faca ,de ba mala revijica koja ce proci niste odmah svjetske zvijezde ...
Joj ne kakite o Sarajevu kao o svjetskoj metropoli .U svijetskim metropolama mozes ici ulicom i jesti burek a da te ne napanu psi lutalice
Zar se jos neko maze sa Niveom ????
ahah prepuna dvorana nigdje slike publike a to ko fol povod da dođete danas i sutra Tko ovo plaća i čemu služi????!!!!!!!!
kakve su ovo frizure, ta je ba ovo, moš ih jebbat u ovu pundzu
Kad seljaci misle da imaju vise ukusa nego sama diznaerka, onda se dogadjaju ovakvi komentari. Da bi netko znao sta predstavlja modna revija u svijetu, trebao bi ih sam posjetiti ili bar imati mogucnosti pogledati.. Ako smatrate da je ovo smece a obozavate tudje smece, ste neozbiljni ili ne inspirisani (nemate fantaziju).
emina jesil to ti?
sve same sofie loren ......ahahahahah
mene bi malo bilo stid da sam jedna od ovih manekenki.... ili dizajnera... ili posjetitelja... uzas