Kakva majka takva kćerka
0
Kćerka Cindy Crawford je model Versacea
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ti znas da je on ped.ofil kad ne znas koliko godina ima. Vidis da je danas djece na netu najvise, mozda je konj neki napaljeni desetogodisnjak, i onda to nije ped.ofilija vec djecija ljubav. Nek se djeca vole..
Djevojcica je prelijepa. A ti @konj si mentalno poremecen i mjesto ti je u ovoj ulici NAHOREVSKA 248 (Jagomir), 71000 Sarajevo :) Btw..mozda jadan nemas nikakve paznje i pozornosti pa eto ovdje dodjes i komentarises,pa eto da te neko primijeti....Jadno,jadno..
Super kratka suknja za djecu ? :S
Koliko ono godina rece????
tese se ona vec ko foka, budite sigurni.
Shteeeeela!!! I koji joj je ono q rac na nogama??
ofajla ko mati ne bi je u grah narezo
pa ti si ped.ofil, uzas
kako bih je opalio