Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo znači OPASNOST!! Muškarci se moraju čuvati i paziti žena koje imaju svako malo nadograđene nokte, napuhana usta i grudi, tetovaže (svaka tetovaža oslikava neku emocionalnu povredu i muškarca iz prošlosti), pirsing, oskudna odjevenost, ogromne naušnice… Sve ovo predstavlja jasne znakove da je žena uništena emocionalno i želi pažnju od mnogih muškaraca, vi je ne možete je promjeniti i spasiti!
brusilicom
Peglom 🖖🏿
Savjet od normalnih muškaraca za žene,djevojke da ne stavljaju i ne puštaju one odvratne nokte jer je to starno dno dna.Ako vi mislite da se to muškarcima sviđa varate se, vjeruj te nam na riječ.Čak u zadnje vrijeme se da primjetiti da neke kao vjernice puštaju nokte iako je to u vjeri zabranjeno jer se kaže da se šejtan/đavo kod žena krije ispod noktiju.Veliki broj muškarca bježe od prelijepih djevojaka koje imaju ovaj (fetiš) bolest i da ne žele takvu ženu kuci.(kurve,drolje)
Haaaaahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaa, e sad kad pustim noktinu, samo za tebe!!!
Ovakve nokte nećete vidjeti na normalnoj djevojci.. samo starlete i kurave ovo stavljaju
Domestos je ljek protiv bakterija i fufica
Cekicem