Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..mogli su joj nabaciti vreću cementa na rame 😂😂😂😂😂😂
zadnja slika,treba gura mjesalicu ;D
Hahahahahahahahahahahaha.
E pa stvarno.. 😂 Ne zelim vjerovati da bi ovo neko nosio 😂
kad krenes u barloti pa obucea ovo prvo
Znaci cure ovako: fino pokupiti one flase i kese iz Miljacke i uz malo truda eto haljinice za maturu a kolekcija neka se zove " A SVE SE NEMA "...
ja sranja
I moja baba je u danima svoje mladosti kao ljetnu kolekciju , nosila snopove zita na glavi. U toku jeseni umjesto zita , obicno bi nosila sepet napunjen sijenom .
grozno
evo kolekcije za mene ;)
Za današnje stajlinge, treba pitati, da li imaju građevinsku dozvolu za to. Toliko "elemenata, cigli" naredaju na sebe da je to strašno.
@Zeničanin_ meni je ova jesenja kolekcija genijalna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obrala boraniju i ponijela pritke kuci :)
više liči na instalaciju..:D
.....hahahaaaaaaa..joj šege hebo te........pitaju ih ...đe se oblačite...kažu, na deponiji.....hahaaaaaaa
Ja kolekcije i go*ana
I kazu mi zaostali...