Moda i ljepota
0

Izbor za Miss Earth: Mlada Vera Krneta voli ples i muziku

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Osamnaestogodišnja Vera Krneta iz Banje Luke kandidatkinja je za izbor Interfly & Miss Earth BiH 2013, a osim modelinga voli se rekreativno baviti plesom, uživati u muzici i družiti se s prijateljima.

Vera je upravo završila srednju školu, a želi upisati fakultet Političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Za naš portal kaže da se na izbor prijavila jer smatra da je imala sve kvalitete koji su potrebni za jedan ovakav izbor ljepote. Osim toga, kaže da voli sve što donose manekenstvo i modeling. Smatra da ima sve predispozicije koje su potrebne za bavljenje tim poslom.

Očekuje da joj se na takmičenju otvore horizonti, da joj se pruži prilika da se pokaže u onome što voli da radi, a to je modeling. On za nju predstavlja svijet snova, velikih ambicija i velike konkurencije. Kaže da sve to mijenjaju dvije riječi - cilj i istrajnost. Za sebe kaže da ima ambicije kao i svaka mlada i perspektivna osoba. Za sve je potrebno mnogo ulaganja u sebe, mnogo rada, mnogo odricanja i žrtvovanja. Kaže da je spremna, a ostalo će vrijeme pokazati. Sigurna je da može ostvariti međunarodnu karijeru modela.

Kada nije na pisti, vrijeme posvećuje svom obrazovanju, koje je jedan od prioriteta. Osim toga, tu su stvari koje zanimaju većinu osoba njenih godina, kao što su druženje, izlasci, porodica...

Verin idealan muškarac je kulturan, vaspitan i ima stav. Na njega se može osloniti u svakom momentu i imati nesebičnu podršku.

Vera na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.