Novo snimanje
87

Izazovno izdanje bh. ljepotice: Ana Marija Jurišić pozirala u toplesu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najpoznatijih manekenki iz Bosne i Hercegovine Ana Marija Jurišić svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijama za koje je pozirala u toplesu.
Jurišić se na snimcima može vidjeti kako leži, a na sebi ima samo donji veš. Gole grudi je pokrila rukama, a na sebi je imala i upečatljivu ogrlicu.

"Pozdrav četvrtku", napisala je Ana Marija uz spomenute fotografije, a u komentarima ispod je za svoj impresivan izgled dobila niz komplimenata.

Prethodno je Jurišić na svom profilu dijelila fotografije s plaže, a jedna od njih je prethodno privukla pažnju. Atraktivna manekenka kao Baywatch djevojka pozirala je na pijesku uz more, zamišljeno gledajući u daljinu. Za ovaj "izlet" na plažu odabrala je plavi bikini.

Ova uspješna bh. manekenka karijeru gradi u New Yorku, a do sad je imala niz uspješnih snimanja među kojima se ističu ona za Victoria's Secret, Chanel kao i magazin Vogue.

Zanimljivo je da Jurišić diplomirana pravnica, a bavila se sportom i aktivno trenirala tenis. Modom se bavi od petnaeste godine, a između ostalog je bila Miss Hrvatske. Uprkos drugom zvanju, Jurišić je ranije naglasila da je zanima isključivo moda.