Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd' to kazite tinejdzerima.
yebala vas ova reklama na klipovima, postoji li neko da ustvari sačeka i pregleda video?
Joj big deal, i dalje ista ženska samo bez akni, nije da su joj fotošopirali crte lice, usta, nos pa da se ne može prepoznati da je ista...Ove nedostatke i kad se ideš slikati za osobnu fotograf makne sa slike...
nisam, nego ne vidim čemu toliko čuđenje, kao da su joj promijenili kompletan izgled...
...nisam savršen...ali sam jedinstven ;-)))))
Ma moje lice je onda fakat savršeno... Jebala ih teška šminka, vidi šta joj puder radi, sve ljepotice dana na klixu a sve gabori uživo.
A tek sutra <3
A sutra spektakl..:***
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
iluzija koja ubija danasnju omladinu, pogotovo djevojcice. svako je savrsen kada bace na cijelo tijelo kilogram pudera, namazu se kojekakvim stvarcicama i onda te slikaju profesionalni fotografi. i jos te kasnije dorade na fotosopu. sve je laz osim smrti.
Ruzna i ovak i onak.
niko nije savršen niko!!!
zaboravih dodati osim mene!!::)))))
Slazem se,zaista si prelijepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mashaAllah a ja ovako prirodno lijep i zgodan
Ev i ja kontam kad ovo pregledah, stvarno sam preeeelijep, malo je rec :)))
nema krize za nas lijepe,ja sam i pametan vala...mama kaze da sam najpametniji i najljepsi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)