Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kino od haljine kod Penelope me podsjeca na one iscicane cupavce sto malogradjani zatezu preko uglova po dnevnim boravcima.a Dzesiki Parker su taman i dali haljinu u skladu s njenom ljepotom,,haha..nista,nula bodova, jedino je haljina Kate Hudson zaista elegantna i sa stilom
Joooj majko mila ko pravi ove liste? Ovo treba da se zove kojoj od bogatih treba zene najvise zavide? Cuj Sarah Jessica Parker i Drew Barrymore.... AAARRRGHHHH ! ! !
joj jest ova Drew jos dobra tito te yebo