Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem cemu toliki revolt prema Vanji? Pa sta ako djevojka postavlja svoje radove? Odlicne su fotke i drago mi je da je sve ovo uradjeno u BiH. Stidite se. Ako imate nesto bolje, nazovite sarajevo-x pa ih pitajte da i vi izlazete fotke ili sta vam vec padne na pamet.. Vanja i citav tim BRAVO BRAVO BRAVO
ako vec mozemo napisati svoje misljenje...ovo je grozno!bas me zanima ko bi ovo nosio?aaaa...ovo je visoka moda...oprostite, molim vas!Fotograf odlican, kreacije jako,jako lose...zao mi je!
smece vanja kad ces prestati da pises pozitivne komentare sama sebi!
ovo je fenomenalno aleksandra svaka ti cast ovo je nesto sto se jos nije vidjelo na ovim prostorima dobro je da i mi idemo uz neku svejtsku modu , drago mi je da je to neko kao sto si ti napravio... LJUDI BUDI TE PONOSNI STO OVE DJEVOJKE RADE OVAKO NESTO OVDJE I IMATE PRILUKU DA VIDITE OVAKO NESTO KULTURNO A DA ZA TO NISTE DALI NI FENING ... CURE SVAKA VAM CAST
Slike su extra i Vanja ima talenta. Vi seljacine se gonite u p.m. !
Pa zar zaista moramo gledati samo jednog fotografa iz cijele BiH koja se tek uci kako drzati fotoaparat. Molim vas recite nam vise cija je ovo hanuma da znamo zasto nas trujete??!!!
Ne mogu da odolim i da ne kazem da je ovo dobro Sto jeste. jeste :) Nije da nije vidjeno, ali na nasim prostorima sigurno nije :) Samo tako djevojke!!! Nastavite :)
..Ma vidi Samanthe sto se zadala,haaaaaaaaaaa,hah..
e da budem pošten, ovo mi se sviđa za razliku od prijašnjih galerija. Konačno. Nadam se da će i idući put bit dobro. a btw, imamo li mi još nekih fotografa, možda da imamo fotografa za utorak, srijedu, četvrtak...?
Dobro je ovo, ba. Za razliku od ranijih, gdje je bilo strahota, ovo cak i nije lose. Ili imas sta konkretno da ti ne valja (Sem umazanih usana u prvog modela :D)
jos jedan od \"genijalnih\" serijala Vanje Lisac, pa dokad cete nas vise sa njom davit ???
jedna mala zamjerka: prva slika pogledajte usne (ono mi lici i na malo isplazen jezik) Izgleda ruzno nekako. Ali znamo da je vanja BAS TAKO htjela. Sta mi znamo :P
Nice.. Fakat ne moze se reci da je grozno ili lose..
ne kazem da nije fino izvedeno, ali ko da nikad ranije nisi vidio painting with light, iliti crtanje sa SV(I)JETLOM :P
Wow. Dobra ideja Odlican fol sa svijetlom :)