Ljeto je počelo i za 'jači spol'
0
I muškarci trebaju depilaciju i UV zaštitu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste jeste bio bi i red da se pocnete kupati...hehe sala, vala vise ste metroseksualni no ikada vi Sarajlije
Ja od prošlog ljeta depiliram guzu iako nije toliko maljava. Tako se sramim kada obučem tangice, a dlačice mi vire okolo.
ma dobro, glupi ste kao i obično sa komentarima. mislim da ne postoje primitivniji internet korisnici od onih sa sarajevo-x (o bilo kojoj temi da se radi). ali, najjača provala u textu je slijedeće, citiram: ... nokte uredno podrežite, te također uklonite suvišne dlake ukoliko se ističu u otvorenoj obući.
cuna, brada i pazuh maximala....sve ostalo pederski
a cuna?
nedam svoj dzemper lakošte(ordžinale) ni za sve pare svijeta
uredu ovo za pazuhe,ali sve ostalo pederska sranja
JAO majko cuj ovog depre,sreco moja draga samo se ti kupaj u znoju svojih dlaka,pa jbt sigruno se i SAM pitas sto nisi rodjen u doba nandertalaca,ono oni nako lijepi dlakavi,e sto bi ti zivot lijep bio....
PEDERCINE
sve ok al vosak no thanks bar za sad