Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kad se broj otkucaja srca poveca", pa moze se covjek nesto prepasti i ostati nag.
takva bi odijela trebali uzeti nasim politicarima mada se oni ne bi previse oko toga ni uzbudjivali kad su vec naucili da lazu a da ne pocrvene
hehhe jao gh i ti si poprilicno glup .... hehhe kakve veze sa taxi ha ha ha jao ja.... extra si...
jao bosnjak na kakvo ti uzbdjenje uopste mislis.. kakve veze sa politicarima, j.b.t jao ja se tako brzo uzbudim milsim s.e.x..ualno ufff ova haljina bi me ......
meni bi uvijek bila prozirna,mmmm stalno sam napaljena do bola LOL
A da naprave sesirice, koji zasvijetle kada si slobodan, a da se svijetlo ugasi kada vise nisi, kao na taxi vozilima, to bi mogla biti A la Taxi kolekcija, prilicno gl-u-po.
ovakvi modeli se koriste upravo zbog toga što su ružni da ih se ne može gledat, pa onda sva pažnja i bude usmjerena na kreaciju. Zamisli da neko Adrianu Limu obuče u ovo, ko bi uopšte gledo u haljinu?!
što će mi onda odijelo, da džaba kupujem, bolje mi je odma u gaćama izać i gotovo.
Pa ovo je super za nase tramvaje,autobuse,trolejbuse pogotovo KADA DODJE DUGO TOPLO LJETO. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Fali objašnjenje - uzbuđenje može biti i negativno: hoće li mi se kroz haljinu vidjeti kako sam ovlažila toliko da sve kaplje kad ugledam nekog dobrog zagondžiju, ili kad vidim kako mi je muža zbolo u tramvaju, a sina rastrgali psi lutalice?
Ovo kod moje Hanife nikad nebi bilo prozirno. Trebaju napraviti i neku haljinu kad su zene previse na Faceebook.
Ja kreacije i g.o.vana
Kakve su kreacije, izgleda da će većina ljudi goli da hodaju ;)
Danasnji pojam ljepote...."modeli" anoreksični,jednostavno kost i koža,ravni ko daska (si.se ni na mapi),a obline nigdje,da čovje ima za šta uhvatiti :)......zam samo da se ja na ovo sigurno ne bih uzbudio!!!