Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja mama je za oriflame prodala kozmetike ma nesmjem reci koju cifru radi 5 god za njih pa da su joj poziv poslali glupost sto zaradi potrosi na taxi
Joooj, kod nas dolaze sve sami najpoznatiji jal\' ovi, jal\' oni... Eeeej, mi smo jabolji grad na svijetu, eeeeej, ja ne znam zasto se svi ne presele u Sarajevo, ovo je raj na zemlji!!!! EEJ, najbolji smo. Kod nas dolaze najbolji dzezeri, najbolji filmasi, najoblji ovi, oni...ma ne znam zasto se uopste vracaju svojim kucama.