Sarajevo-x.com predstavlja
0
'Goddess' - modna fotografija Vanje Lisac
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nekima je potrebno vise vitamina,svezeg vazduha i druzenja sa prijateljima.Vanja samo napred!
Vanja svaka cast. Samo tako nastavi pravi ljudi znaju koliko vrijedis. A svi vi koji zavidite, vjerovatno i vi pokusavate nesto da slikate samo je problem sto se vase fotografije ne mogu naci ni u kucnom albumu. A nebi vam ih objavili ni rodjeni otac i majka. A Antonela dodji kod mene, imam ja jednu veliku ČIZU za tebe. Malo debela ali kvalitetna.
Svaka cast sminkerici na ovakvom make up.u, jer je to jedino vrijedno na ovim slikama. Vanja morat ces se malo vise potruditi oko svojih fotografija, a manje visiti na narkomanskim dernecima. ps. ovaj sa komentarima oko njemackog Ella vjerovatno je Fuad Backovic Deen pokusava da plasira svoju prijateljicu tamo gdje jos zasigurno zadugo nece doci.
Ovo stvarno uzgleda svjetski! Drago mi je sto su magazini poput ELLE prepoznali znanje , profesionalnost i orginalnost. Samo tako nastavite, ovo je pravo osvjezenje na ovom portalu. Jos jednom, SVAKA CAST!
Svaka cast! Najbolje fotografije koje sam vidjela da je u ovdje neko uradio. Profesionalci!
predivno i ocaravajuce! Jedva cekam slijedeci ponedeljak!
gledajuci sa tehnočkog aspekta moram reci da je svjetlo katastrofalno. osnove modne i artisticke fotografije je svjetlo, njegovo znalačko kontroliranje, igranje njime... a ovdje toga nema. vanja, ne znam ni tko si ni odakle si - niti me briga. ali stvarno se moglo oko toga potruditi.
Ovdje se ne radi uopste o poredjenju sa drugim svjetskim fotografima. Ako ovi \"pljuvaci tudjeg rada\" imalo prate modu, prvo ce procitati kako nastaje jedan editorijal pa onda izbacivati svoje frustracije. Radovi su odlicni, Vanja vidi se sta znaci zavrsiti skolu u Americi. Hvala sto si se vratila! Hvala Sarajevo-x sto postavljate ovako dobre stvari bez obzira na ove namrgodjene strumfove.! Prava bozica i zaista zraci samouvjerenoscu!
odlicno , ovdje imaju 3 4 fotke za vogue-a svaka cast Vanja sto si nam dal priliku da vidimo ovo na sarjavo.x i sto si pokazala ovim seljacima i primitivcima sta je umjetnost ;-) mi imamo malo tkavi fotografa koji rade dobro ...........
porediti davida lachapella i vanju ili bilo kojeg naseg fotografa je k\'o porediti Želju i Barcelonu. ali, ono sto se moze reci je da zena radi vrlo dobro, bez obzira sto iza nje ne stoji cijeli tim retusera, drzaca stativa, donosaca kafa, \'gladjaca po mudima\' i kojekakvih asistenata. p.s. znaju li ovim curama roditelji da pushe? :) (mor\'o je sijevnut\' i jedan seljacki ispad)
propratni chlanak je zecsi odron, fensi pokusaj, i to nestruchne osobe..a fotografije ..pa eto nisu loshe ali daleko je ovo od umjetnosti,nista novo, ovo je davno isfurano,nema one \'carolije\',sve vec vidjeno.. dodushe tzv modna fotografija i nije neka \'umjetnost\'..zato je tesko i uspjeti ovde kao fotograf (ili bilo koji drugi vid umjetnickog izrazaja) pored ovih fensi mamini i tatini sinova/kceri koji nadju nekoga da ih fura kroz medije i zove \'poznatim i uspjesnim\' ,ovo kazem nevezano samo za vanju(koju ne poznam i mozda je cura sasvim ok) kojoj zelim uspjeha u daljem radu..
Vanja,kao i uvijek perfekcija. Svaka cast :)
Ovo vam lijepo i kreativno ?? HAHHAHAHA Jadni ste stvarno, ne znate onda šta znači ta riječ kreativno, ovo je loša kopija već zamišljene ideje ccc
Ovo vam lijepo i kreativno ?? HAHHAHAHA Jadni ste stvarno, ne znate onda šta znači ta riječ kreativno, ovo je loša kopija već zamišljene ideje ccc
Apsolutno fantasticno! Svaka cast za frizuru, sminku, styling, a posebno fotografiju! Samo naprijed i samo tako nastavite!