Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cega ba miss...daj se ljudi uozbiljite, ovo da su na ulici nalazili, ljepse bi bile
pa i nisu nesto posebno, srednja zalost!!!!
Iskreno, bar na slici jedino mi ova marija Filipovič ima potencijala... ne znam kako izgledaju u stvarnosti ali neke da prostite nikako da shvatim kako im mama nije rekla da nisu one za ovo!
802, 809 i 816, a sve ovo ostalo treba ici cuvati ovce
A krampi dragi Boze.......... NE LIJEPE SU :)
obrijale se sve :D
nikad vise grobova na jdnom mjestu ne vidjeh
Pa sta se cudite, jesu li to missice iz ostalih zemalja ljepse ? Opce je poznato da jedino sto misice trebaju da budu je - tanke ko stap i anorexicne. Nikada ne mozes porediti neku lijepu curu sa ulice, sa ovim stanglama !! Mada i ima lijepih !! Bosanke < \' 3
Marina Poletan!
stvarno ove nisu za miss, sve prikaze
Marija
Marija Filipovic
da izvinete, da li mora i dijaspora glasati? a vjerujte muka mi je jer neki dan dosao racun za j.e.b.e.n.i eurosong i dinu! sto cu ga ja vise glasati eh! reko samo pitam jer sta ja znam da opet ne bih rekli dijaspora ovo dijaspora ono, kao sto znate. ko ce vam ga znati vazda vam nesto ne valja pa reko da pitam prvo! :)
Marija Filipovic i Dzemila Manov najljepse. Ali bolje su bile prosle godine
Ne zna se koja je ruznija ???
jeli iko od komentatora krehno ijednu od ovih? zanima me kako se kreshu.
Camel Toe