Sjena nekadašnje ljepotice
0
Gdje su nestale obline Eve Herzigove?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ne nosi wonderbra
Ja mislim da je ona trenutno premrsava... kad bi nabacila nekih 5-7 kg, i teretane 3-4 mjeseca, izgledala bi ona opet dobro. Ne kao kad joj je bilo 23, ali opet bi bila dobra.
meni je 31-a god pa jos uvijek izgledam lijepo,hocu reci da godine nemaju veze sa izgledom,naravno uz uvijet da se ne zapustamo.
ma ubi se qrcem...kak nece grohnut...
Ti DOKTORE stvarno zaključke donosiš u p.m.... Moja žena Boga mi ima 34 godine, a ima extra figuru , ko i prije 10 godina
droga portoroz...
ma pusti ti to što je ona ovakva ...dobra je ona i dalje..čehinja je to.. rikala bi ona meni ko krava na oteljaju...
To ti je tako Kad Borat zigu. Zivio Kazakstan i Pamela ti si na redu za Boratovu dijetu.
zene barem uglavnom imaju iza sebe trudnocu/e, porod, nosenje beba, dojenje... sta je vama razlog sto grohnete nakon 25.??
Ma nista od nje nažalost...
Vidi papka multimilijardera Gregoria Marsiaja kako su mu noge izgorile!?!?
ma to su te visoke ribe... uvjek sam govorio nemoj mi krakate... do 25-30 su ko avion, a poslije ko caplje..... jos je ova dobro prosla... nekim visokim se izduzi i faca (tj. tako djeluje u odnosu na ostatak tijela) pa su jos povrh svega onako konjastog izraza. elem, kod mene ne prolazi nista preko 1.70m... kompaktne koke su zakon.
ne kontam čemu toliko čuđenje!? žensko tijelo je takvo, nakon 25 sve ode u neku stvar, grudi se smanjuju a bokovi dobijaju na širini. ukoliko žena želi iole pristojnu figuru imati onda to izgleda ovako, na žalost nas muških...
sprcio bi nju baja i ovakvu al odzada koka je koka
ma recesija je opucala