Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa Gordana a lijepe i cipele. Sreca njena pa je napustila ovu baru od drzave, steta bi bilo da vrijedna i uporna osoba propadne ovdje kao sto je slucaj sa onima sa manje srece.
Kad god procitam ovakvu vijest sjetim se pjesme parnog valjka "...jer tuznu pjesmu pjevaju, oni sto ostaju..."
@Xbox360 koliko vidim nije nam mrsko uzeti pare iz dijaspore. Neki dan je zena iz dijaspore dala 10.000 eura za aparat za srce koji je trebao biti vracen u Svicarsku zbog dugova Klinickog centra. Da se pitaju moje "patriJote i zemljaci ne bi ni zavoja imali u bolnici. Ovdje se jedini ti tjesis da ti je lijepo u "nasoj " bari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast.
Lijepo :) Naročito ove gležnjače sa 31. slike...baš su divne. :)
Znam ja Gordanu odavno. Prvom prilikom kad budem imala 1.000 KM viška, al ono baš viška da me ne zaboli glava za njima, počastit ću se ovim sandalicama, tačno znam i kojim :D
neke su bas ekstravagantne, ali ima i nosivih modela
bravo, bravoo puno uspjeha ;) :)))
16...21...32 odlicne, super.
Ovako bi to otprilike izgledalo na srbijanskom Telegrafu: " Cela Francuska poludela za novim cipelama SRPKINJE Gordane Dimitrijevic".
Ko god je otisao uspio je nesto... Samo se ovdje propada iz dana u dan!
predivne su obozavam cipele iako ih nemogu nositi ja ih skupljam
Ovo zulja kad ih vidim
Kad god procitam ovakvu vijest sjetim se pjesme parnog valjka "...jer tuznu pjesmu pjevaju, oni sto ostaju..."