Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon vijesti da je Severinin sin krenuo u šesti razred, ovo je definitivno vijest sedmice.
Uf dobro je, skoro 8 sati, a ništa o Džejli, već sam se bio zabrinuo.
Dijelim tvoju zabrinutost hahahaha
Jesi jadan. Tvoj uspjeh je 100+ lajkova na komentar, cura uvrstena u francuski Vouge.
Obukla vrecu za krompire i sad kao to treba bit neka vijest
Nisu izdvojene ni pocemu! Svaka osoba koja je prosla tepih je objavljena i ovo nije printano izdanje nego neki blog ili online verzija Vogue. Ne pravite senzaciju gdje je nema. Jos one imaju dug put dok postanu sampioni u necemu.
Cura je extra. Pjevačica, ne znam sto ljudi očekuju da izgleda užasno. Lijepa je prirodno, a ima bas stila. Koga briga i za mamu joj, i sestre i braću, ona jeste ambasador Bosne sa svojim glasom i stasom.
Ovu vijest može nadmašiti samo vijest da je Ramo Isak pustio kosu 😂😂😂😂
Sve to placa Bektov zet , mali cigo iz Bijeljine , mamin ljubavnik.
Taman sam mislio da ce proci dan bez clanka o Džejli kad ono bah.O klixe klixe.
Lijepa i tačka. I ona i haljina.
Džejla lijepa k'o upis...
jel dzejla radila neku estetsku operaciju lica, faca joj izgleda ko da je 35
Šminka je sve to.
Ova mala je beton, samo treba raditi na tome da se ugusi prica o njenoj familiji ili svakoj slapi koja joj se prihefta u zivotu!!!
sta kaze, ima li kakvih dobrih filmova?
Opa, Dzejla je od one sandžačke svadbe gdje je nedavno pjevala (i gostiju s masnim prstima oko nje) dogurala do Venecije i francuskog Vogue. Kako - ne znam, ali moram priznati da je to veliko umijeće. Ovdje bas izgleda kao dama. Nadam se da je nećemo opet vidjeti u jeftinom kafanskom izdanju kako joj gosti trpaju lovu u ruke.
Boze dragi na sta je taj festival spao. Crvenim tepihom hoda ko hoce. Zena nekog propalog Bosanskog fudbalera i neka Bosanska pjevaljka.
Bravo Dzejla nana je ponosna i cijela BIH ....
Najstrasnije je kada je nazovu BiH pjevacica !