Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nikad nece biti jasno sta je onaj David vidio na ovoj Victoriji :O
em je kostur, em je namrgodjena, em ima pogled ispod ociju.........em puna sebe............odvratna
Na netu nema 2 slike da se smije, uvijek nekakva bolesna faca
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Sve manekenke na stejdžu zajedno imaju 70 kg
da mi je zena ko ova manekenka rokno bi se ko pero gudelj. Zamisli probudis se u noci nekad oko 3h a ona te gleda ovim pogledom, usro bi se u gace :D
Meni se baš sviđa što ova djevojka nije operirala klempave uši, još nosi frizuru tako da ih pokazuje, malo za promjenu od onih zaljepljenih uz glavu pa kao alieni izgledaju.
Svedski sto, porcija cevapa.
Idu dva kostura Oba od BMX-a
Spram ove je i Viktorija bucka
mmmmmm probio bi kroz nju.. najbolje su mrsave ;)
šta je ba ovo, neki jebeni vanzemaljci?
Ne ulazim u to zasto je David ozenio i zavolio,mi ne treba da znamo sve detalje. Mozda se iza tog namrgodjenog lica krije dobra zena. Medjutim kad je prevario vidjeli smo da je to uradio sa ajmo rec pravom rasnom zenom. I sigurna sam da 90 posto muskaraca voli takve zene. Meni je sto puta bolja bila Ginger kao sto je neko spomenuo. I nije mi jasno zasto mnoge zene zele postati kosturi?
Dejvide, razvedi se od ove vještice. Još nije kasno.
Stvarno nije nesto ova Peyton, al da jede zaista je mogla imat dobre sise i guzu. Ove revije i opcenito ta industrija manekenstva je zlo i lose po zene. Gora stvar odsvega toga je sto zapravo imaju neki jak uticaj da nijednoj ne smeta sto je kostur.... A na kraju svega, najgore od najgoreg sto male djevojcice vide sebe u ovom zlu...... http://s4.photobucket.com/user/thoughtforfood/media/Peyton%20Knight/f_zpsfdd1c98d.jpg.html
pojede ih tersluk?!
Ovo je bolest i trebaju se lijeciti jarane moj