Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo ona "influenserica" sto se razumije i u fasade?
... što se razumije u sve!
Cuj ti ove influenser generacije, termin "izvukla" komplekse ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon ružne fasade, sad i svinjac u popularnom butiku. Neka joj se opet Benjamina Karić javi i umiri šokiranu influensericu.
Ako nas ova ne izvedenl na pravi put i ne usmjeri kako trebamo da zivimo, nece niko
Oke jeste krkanluk ovako bacit proizvod, ali zar je ovo udarna vijest, zar ova osoba koja sebe naziva influencer, samo ne znam na koga ona ima influence, dobiva medijski prostor.. Svaka cast na svacijem uspijehu, i ako uzima lijepe pare na ovo prodavanje magle, super ali omogucavanje prostora ovakvima mi nema smisla, jos njihovo pametovanje o politici, svijetu, zivotu..
Gori od nje same su mi ovi koji ovakvim osobama daju medijski prostor.
E da, vi muškarci ste neuredne svinje.....
U pravu je za ovo 100%,pa današnja omladina nema prvo odgoja iz kuce pa ona kulture,poštovanja itd.Danas djevojke a i vecina roditelja misli ako joj je dijete sređeno,našminkano,ima Iphone,dobar auto da je to sreca za udaju i da ce sve one naci princa na bijelom konju, eee nece vjerujte roditelji,bolje naučite te svoje kceri da nešto skuhaju i da znaju veš oprati,jer 99,999% njih nece naci tog nekog bogatog princa/fudbalera o kom maštaju kao neke.
Ja i dalje čekam nastavak videa na kojem se tušira!
Jesu ovo one sto traju 5 dana dok se ne smijene i me dodju druge.Hahaha.Pa ja cuj influ.Narastaji su nam odroni i slikice.Hahaha
.... ne divljaj , dođi u DE da vidiš šta je nekultura, što se tiče rasprodaja i sl . !!!! 🙄
Klasična profuknjača željna pažnje. A idi guli krompir, budi korisna.
Zašto uopste znamo za ovu tuku majke vam eto?
Ama, ko je ova?
Iako me ne zanima cijenjena influenserica, svako ko prodje prodavnicama zna da su ofingeri toliko nabijeni na vjesalice da jedva ista mozes izvuci, a kamoli vratiti na mjesto.
Priča fol o rasprodaji, a opet ona u gro planu . Hoće da je dobra koka nazor. Da kaže raja. A nije. I još plaća Klixu za ove objave. Kakva li je to pamet?
Klasicna patetika!
cekamo je na onlyfansu
Treba tu imati šta pokazati. Ova nema ni sike ni pike.
Kako se ovim influensericama da fejkat da zive skupo, raskosno ovo ono, sta vam je ba, nije niko budala, i ne znam kome glumite i sta je cilj