Moda i ljepota
0
Enki Bilal ponovo u Sarajevu
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKE SVAKA CAST, 100% SI U PRAVU! GLEDAO SAM TU EMISIJU I COVIJEK MI SE UOPSTE NIJE SVIDIO! A STO SE TICE KOMENTARA ZA GRADJANSKI RAT, CAK JE FRANCUSKI VODITELJ BIO IZNENADJEN TOM ANALIZOM OD STRANE ENKI BILALA! INACE ENKI BILAL JE JEDAN VECI DIO SVOG DJETINJSTVA, PRIJE ODLAZKA U PARIZ, PROVEO U BEOGRADU A KAKO SAM KAZE NOVOSTI O DOGADJAJIMA U PROSLOM RATU JE DOBIJAO OD PRIJATELJA IZ BEOGRADA. SAD JE SERONJA DOSAO U SARAJEVO SAMO IZ SVOG INTERESA I TO NA POZIV FRANCUSKOG KULTURNOG CENTRA. MI GA PRIMAMO KAO POCASNOG GOSTA A TAKAV I SLICNI NJEMU, SIRE LAZI DILJEM SVIJETA O GRADJANSKOM RATU U B I H !
ako pogledas malo bolje ovaj tekst, isti taj cojk je omogucio otvaranje prve izdavacke kuce poslije rata koja se koncentrise samo na stripove. meni je to dovoljno da ga strpam u listu pozitivnih.
gospodin bilal, samo iskoristava svoje porijeklo preko oca, no covjek ni ne zna gdje mu je otac rodjen a na francuskoj televiziji u emisji sa Pivot, govori kako je u Bosni bio gradjanski rat, a kad je bio u Beogradu prosli put, rekao je kako je u Sarajevu jadna atmosfera.
legenda!!!
http://www.immortel-lefilm.com/ jeli iko gledo njegov film?
ako cemo u detalje onda enes bilalovic
Enes Bilal ljudi. Vec sam se bio zabrinuo ;)
Ali-G in da house says: respect !
restekpa
potrazi na netu, jedan od najbolji stripadzija svijeta. izdanja Publike koja mozete naci u Buybooku u Sarajevu: San monstruma i 32 Decembar, dva albuma iz trilogije o troje sarajevske sirocadi u buducnosti, za oko 30 godina.
Nikad cuo za enkija. Znal se sta vise o njemu?
Srdacne Cestitke
Bosanac se rodis, Bosanac ostanes