Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo gledali smo utakmicu s argentinom
pa i u city-u je maneken ...svaku utakmicu trckara pored aut linije...
Dzeko na modnu pistu, a Aidin Mahmutovic da nosi broj 11 u dresu reprezentacije BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
to vec dugo znamo svi,a i vidjeli smo na zadnjoj utakmici protiv Argentine,momak je zaboravio jel na modnoj pisti ili na stadionu....
Od polovne dronfulje Amre presla mu ta bolest...
nemoj tako morao je se setkati da bi reklamirao adidasove kopacke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji paćenici, a zaboravili ste sve njegovo sto je uradio..Odvratni ste i ljigavi.
Jebote, kad procita komentare na klix-u ima da se sjebe totalno, i on i Amra!
uskoro na ovom kanalu jako zanimljivi video klipovi http://adf.ly/ZtieU
uskoro na ovom kanalu jako zanimljivi video klipovi http://adf.ly/ZtieU
uskoro na ovom kanalu jako zanimljivi video klipovi http://adf.ly/ZtieU
Sve mi je jasno, ali da čovjek može tuđe dijete hranit to mi ne ide u glavu. Drugi napravio a on hrani. I to ni manje ni više nego sam sebi da odabere. Dzeksone dobar si fudbaler ali za života si brate mili prdina bara. Tuđe dijete hraniš bez potrebe. Nađi bolan sebi šta fino što nije neko drugi bušio i pumpo cccc
Dzeko ti si najbolji hvala na svemu sto radis za Bosnu i Hercegovinu
Edine dragi na šta si pao, TI SI FUDBALER
Dajte sta ga blatite, do juce se samo sa tribina culi "EDIN DZEEKO", a ako ne odigra 2 tekme kako treba, odmah je najgori...Krivi smo sami sebi sve sto nam se izdesavalo i sto ce se desiti, zbog nase plitke pameti, uvijek smo protiv nas samih..probudite se !!!
Medvide, bolje ti je da trčiš nego se šepuriš.
Pa nije to prvi puta da nasi nogometasi onda kad ih sunce ozari odluce da budu manekeni, pa i Baljic je umjesto da igra za Real Madrid odlucio da pjeva na bazenima. Zato sada glumi znalca i valja se po hrasnickom blatu. Sto je pjevó pjevó je, a sto je igró igró je. Zivio nas luzerski mentalitet. Strah me da komentari iz Hrvatske ne budu u stvari prorocanski pa da zavrsimo kó kanta za nabijanje. A kako sam se samo veselio kad je Argentina nakantala Srbiju sa 6sestardom.....
kako se brzo zaboravi sve sto neko dobro i pozitivno uradi...ne mislim samo na golove,titule,reprezentaciju nego i HUMANOST Edina i mnogih drugih,al znas nas,*** ti nas!
Nema vece humanosti nego davati golove za BiH. Humanost nije profesija, to je duznost svakog tko ima vise no sto mu treba. A nama trebaju goooloviiiiii. Nek nam ih podari kao humani cin.
pa moze covjek dvije stvari da radi..... ko umije-njemu dvije....
http://reprezentacija.ba/index.php/9-fudbal-nogomet/zmajevi/1437-dzeko-sedmi-najefikasniji-igrac-premiershipa-svih-vremena Evo jedna vijest za sve pacove na kilxu!
a sto ima govana ovdje nevidjenih , covjek nas odveo u brazil i bio drugi strijelac kvalifikacija,odigrao jednu prijateljsku lose i odma zaboravljate sve sto je ovaj covjek napravio za ovu drzavu i pljujete po njemu.SRAMOTA!