Pjevačica u ulozi modela
54

Dua Lipa prvi put na modnoj pisti, otvorila i zatvorila reviju Versacea

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Dua Lipa je u petak debitovala na modnoj pisti te je upravo ona otvorila i zatvorila modnu reviju brenda Versace. Pjevačica je uz zvuke vlastitih pjesama prošetala rame uz rame sa iskusnim modelima poput Gigi Hadid, Naomi Campbell i Irine Shayk.

Za svoj uvodni izgled, Dua je bila odjevena u izazovnu crnu kombinaciju sačinjenu od crnog sakoa sa okomitim izrezom sa strane i odgovarajuće suknje koja je imala prorez koje su pričvršćivale velike šarene bašlije. Također, uz jarko zeleno sjenu na očima nosila je četvrtaste sandale s platformom i neusklađene naušnice.

Zatvarajući reviju, Lipa je po drugi put izašla na pistu, noseći sjajni rozi crop top i suknju s visokim prorezima s metalik odsjajem, što je izdanje koje je podsjetilo na haljinu koju je nosila da dodjeli Grammya.

Dua se na Instagramu pohvalila ovim iskustvom kazavši: "Bila mi je velika čast otvoriti i zatvoriti Versace reviju večeras u Milanu, nadrealan trenutak koji nikada neću zaboraviti!"

"Donatella Versace znaš da ću zauvijek biti tvoja Versace djevojka! Hvala cijelom timu koji je omogućio ovo večeras, zadivljena sam vama", poručila je.

Sljedećeg dana, Dua je još pod utjecajem "modnog debija" od prethodne noći pozirala ispred svog bilborda za najnoviju reklamnu kampanju Versacea.

Odjevena u Versaceov komplet kojim je bila prekrivena logotipom brenda od glave do pete na Instagramu je napisala: "Volim velike bilborde i ne mogu lagati."