Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi uvesti zakonsku klauzulu da manekenka ne moze biti djevojka ispod 18 godina, to se treba odnositi i na izbore ljepote. Mislim da ako je zakonom zabranjeno imati spolne odnose i ziviti u izvanbracnoj ili bracnoj zajednici sa maloljetnicom, tako i u biznisu treba da se bude punoljetan. Kaznjavati sve one koji angazuju maloljetnice. Zena je nesto najljepse sto je Bog mogao stvoriti i treba je cuvati.
pardon, \"mogao bi je danima covjek gledati\".;-)
Da se ja pitam, zvao bih Lindu Evangelistu, jedna od najljepsih manekenki ikada, a i fino je gradjena, mogao bih je danima covjek gledati.
sipu ga loma derpe trag ti se zameo daBGda