Svečano izdanje slavnih
4

Dodjelu Grammyja obilježile i mnoge zanimljive modne kombinacije

I. S.
Jennifer Lopez (Foto: Twitter/passarelando)
Jennifer Lopez (Foto: Twitter/passarelando)
Dodjelu Grammyja, koja se u noći s nedjelje na ponedjeljak održala u Crpyto.com Areni u Los Angelesu, obilježile su i mnoge zanimljive modne kombinacije.

Jennifer Lopez se pojavila na sceni kako bi Harryju Stylesu uručila Grammy za najbolji album. Nosila je tamnoplavu Guccy haljinu prekrivenu dijamantima. Reperka Cardi B je za ovu svečanost odabrala plavu kreaciju, koju je dizajnirao Gaurav Gupta.

I Taylor Swift se odlučila za plavu odjevnu kombinaciju, čiji je dizajner Roberto Cavalli. Izgled je upotpunila upečatljivim naušnicama. Harry Styles je prepoznatljiv po svom jedinstvenom modnom ukusu pa se tako pojavio u izrezanom šarenom Egonlab kombinezonu ukrašenom Swarovski kristalima.

Camila Cabello pozirala je na crvenom tepihu u PatBo kreaciji, odnosno grudnjaku i uskoj strukiranoj suknji. Kim Petras i Sam Smith, koji su dobili Grammyja za duet "Unholy", stigli su odjeveni u crveno. Ona je obukla kratku Victor Costa haljinu, a on Valentino plašt.

Megan Fox je odabrala bijelu haljinu, koja je djelo libanske dizajnerice Zuhair Murad. Njen partner Machine Gun Kelly nosio je Dolce & Gabanna odijelo. Beyonce je kasnila na ovu svečanost pa nije pozirala na tepihu. Na sceni se pojavila u uskom topu, izrezanoj suknji i rukavicama.