Nove fotografije Bar Refaeli
0
Djevojka Lea Di Caprija opet mami uzdahe
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi smo mi LOSOS, SAX sucks i BTW slazem se s tobom u vezi bivse mi komsinice :D
ista cipni livni ko da je ona rodila hahahhahha
@M bas me nasmija komentarom hahahaha fakat treba na trecoj slici je neprimjetna
uopste mi nije lijepa... a on sve isti kalup ganja...
@68 Sve dobro receno. Respekt! ;)
Sa-x bi konačno trebao da uradi nešto u vezi komentara! Osjećam se loše svaki put kad pročitam komentare kao što je ovaj losos. Znam da još nemamo ustanove za takve likove ali se nešto sa njihovim komentarima može uraditi. Gdje vam je sada Maša Miskin da čisti ovo?!
Losose, o kakav li si ti grob i što vodiš, pitam se! Mentalni grob, prije svega, idiote!
hahaha...ocam\' pa ovaj ne zna koliko je zalostan...milione i milijarde covjek ima...a !voda grob\" pored sebe... ovaj da vidi onu nasu malu silajdzicku (amru) ki.ta bi mu otpala.. :D
usporedba prve i trece fotke samo pokazuje koliko su sminka, fotograf i fotoshop vazni.