Nove fotografije Bar Refaeli
0

Djevojka Lea Di Caprija opet mami uzdahe

Sarajevo-x.com
Zanosna Bar Refaeli, djevojka holivudskog glumca Leonarda Di Caprija, mami uzdahe gdje god da se pojavi, piše Daily Mail, a njene nove fotografije u kupaćem kostimu upravo krase naslovnice svjetskih modnih magazina.

Svjetlokosa Izraelka Bar Refaeli jedan je od najtraženijih modela današnjice, a zadnjom serijom fotografija koje više otkrivaju nego skrivaju, djevojka Lea Di Caprija je pokazala i zašto se nalazi na vrhu liste najplaćenijih modela.

U neodoljivom bikiniju sa životinjskim uzorkom, osunčano tijelo 23-godišnje Bar ne može nikog ostaviti ravnodušnim. Kupaće kostime koje Bar reklamira proizvodi kompanija Hurley, a lijepa Izraelka modele ove kuće nosi od prošlog jula.

Otkako se Bar Refaeli prvi put kao odrasla žena (bila je i dječji model) pojavila u reklamama za rublje modne kuće Victoria's Secret postala je najpoznatija izraelska manekenka.

Nosila je revije Ralpha Laurena i pojavila se na naslovnicama magazina Elle i GQ. Od 2005 godine Bar Refaeli nalazi se u vezi sa poznatim glumcem Leonardom Di Capriom.