Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo vise lici na to da neko hoce da dodje do medija - ko je Sofia Theallet???? Vjerovatno ni Melanija ne zna.....
@Rajko.iz.Krusevca Zatucan? A sta su onda muskaraci koji ovo znaju...? -> Jako sumnjivi......
@Adriatic Svi u Krusevcu znaju ko je Sofia Theallet.....
nasekirala se melanija pravo
Draga Sophie, ti se nasla reklamirati na prvoj dami. Bas glupo. Ova zena i bez titule prve dame ima svoje dizajnere koje sama bira a i sama ima svoj brend. Bas jadno od dizajnerke koja nece milione zaraditi na glzpim krpicama.
Sud u Sjevernoj Irskoj 24. 10 donio konačnu odluku u kojoj je odbacio žalbu vlasnika slastičarnice Ashers Bakery iz Belfasta. Riječ je o kazni od 500 funti jer su slastičari odbili napraviti tortu s natpisom „podržite gay brak” i s logom gay aktivističke skupine. Sud je odlučio da Ashers Bakery ne smije odbiti kupce samo zbog činjenice da ne dijele iste stavove.
Prilika za Bemu iz Banja Luke.
Modni mačak se kotrlja tamo-vamo...
ma hebite se, cijelu noć nisam spavo zbog ovoga i sad moram nad*kan na posao :(
melania samo ceka da onog njenog opali hercika,pa sa parama kasnije moze da bira mlado i lijepo,da zadovolji dusu i tijelo,ipak je najbolje godine dala starcu..
milf
Boli je p... ima para i da nista ne radi, a moze raditi sta hoce.
Neće niko da ima posla sa glupom ženom 😂 Glupa žena=Opasna žena (doduše sve smo opasne) 😂
@Phenomenal Glupa zena-opasna zena? 😂 Mozda po sebe 😂
@Lion7 HAHAHAHAHHA pogodila si poentu 😂👏
Kako kaze onaj Fatic,ona ima para da ih ne moze krava pojesti. To znaci da ona moze "kupiti" na hiljade njih,pa vam ta teza pada u vodu...
Sophie who??? No clue who is that b**ch.
Sofija,takozvani dizajneru....Zar mislis da bi Melanija nosala tvoje smece??? Pa gospodja Melanija ce kupovati od malo vecih imena,a ne od tebe.Narocito,poslije odijevanja one umisljene Barakovce... Za Melaniju ce raditi tim,a ne jedan dizajner.
Oh, kako dubokoumno. Theallet je protiv diskrimnacije i predrasuda a onda se na osnovu novinskih napisa i površnih medijskih analiza odlučuje da nikada neće oblačiti Melaniju. Možda bi neko dotičnoj trebao pojasniti smisao pojmova diskriminacija i predrasude?
Usfalilo para,pa konta ne bil' bilo malo boljeg pazara.
diskriminacija prema nama južnim Slavenima! rasisti xD