Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje veze ova istraživanja... Šta je sljedeće, orgazam dovodi do bolesti? Btw, koliko ovo commija imamo? Čini mi se da će za jedno mjesec, dva svi bit potpisani kao commi. Čitav portal je commi.
a inace su francuzi ti koji vode racuna o higijeni....
@Bombaj: Čuj da nije vas ne bi se depilirale, ne kenjaj majke ti, žene vode računa o sebi jer su žene,a da je po pitanju muškaraca.....pa šta je to vama bitno??? Hahah, bitna vam je bilo kakva rupetina i to je to..
@i hahaha- ...mislis od kada su prestali nositi perike( sa podstanarima) i kaki i lulu vrsiti gdje stignu...pardon- iza coskova ...
Gonite se vise u pm sa kradjom nikova,yebo vas onaj ko vam da je lajkove,kreteni i jedni i drugi. Sve dziberasi u3rani...
hm, pa pogresnu ste sliku stavili, ne govori se o toj depilaciji u clanku...
Mene ova depilacija uopste ne interesuje.Ja to nikad nisam radila i necu,ja volim sve prirodno.
Kod mog mladica je besplatno depiliranje
Pa sve je to tacno kada se ne vodi racuna o higijeni. Prije depilacije se uradi blagi piling koze pa se koza predje maramicom koja se dobije uz depilacijske trake, ako nje nema neki predju i alkoholom pa onda depiliraju ruke i noge. Najbolje je depilirati se sam, jeste dugo ali se na kraju isplati, posebno prije ljeta i odlaska na more.
Ja volim samo dlakave žene, samo prirodno.
A šta je s nama, mladim muškarcima, koji briju svoje genitalije? Što nas se diskriminira i majorizira? Da nas nema, ove žene ne bi ni depilirale svoja slavna međunožja!
A neko mi stalno krade nick,djubrad
pa glupani, sta ste postigli s ovim? bas ce se neka djevojka odreci depilacije. mrs mi bre!
joj, sad kad zapustim i zarundavim, ima da se svi pale Ferhadijom.....
Opet feministice hoće da sve budu dlakave i brkate kao one pa izmišljaju ovakva istraživanja.