Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhhh ****** brada i ko je izmisli .... zavidim ponekad onima koji se mogu obrijati kad im mama / žena usisavaju kuću :) kad se malo zapustim i ne obrijem se nekoliko dana , imam osjećaj da bi radije iskopao dvadeset metara kanala nego se išao brijati
ama ko je dlakav, dlakav je, brijanje nema veze sa gustinom..
ja sam jednom probo sa onim voskom vjerujte da su me muda boljela mjesec dana ziva istina
Djevojke...javite se...depiliram potpuno bezbolno i besplatno!
..čuj, da li će......normalno da hoće...mi muškarci najbolje znamo... ;-)
Da voskom poslije toga ti rane ostanu ccc :|
poljubi se pa prođe :)
Onda bi bila sumnjiva, rane, ljubi sama sebe, mogli smo do psihijatra s njom prosetati.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
"_Kasnije, kad dlačica izraste, taj se utisak gubi, a razlog zašto dlačice nakon brijanja brzo izrastaju je zato što je njihov korijen ostao neoštećen i netaknut, pojašnjava " Zamisli, otkrili su da korijen dlačice ostaje neoštećen i netaknut???? :))))) i da je to razlog što dlačice brzo izrastaju? :)))) Pa to znaju i ptice na grani. Isto važi i za muško brijanje brade. Ja mislim da je ispričano i ispisano sve što se dalo ispisati i ispričati, pa sada od banalnosti prave spektakl, jer je ponestalo tema. :))
ništa ne treba brijati,nek' raste :)))))
..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA....
ahahahaha malo šuma striborova i te šeme :)